Poziv za dostavu fotografija volonterskih programa u 2019.

 

Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom postavlja četvrtu izložbu volonterskih programa u okviru programa „Volonterski centar Sisak“.  Ove godine Poziv je otvoren za organizatore s područja cijele Sisačko-moslavačke županije.

Otvorenje izložbe je predviđeno za 5. prosinca 2019. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera. Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se nagrade za volontere i koordinatore volontera godine Grada Siska. Izložba će biti postavljena mjesec dana, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u javnim prostorima na području Siska i Sisačko-moslavačke županije tijekom 2020. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, fotografije izložene na istoj se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

Pozivamo organizatore volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije na sudjelovanje u izložbi na način da dostave fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na istoj. Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

NAPOMENA: U mogućnosti smo predstaviti 20 fotografija te ćemo u slučaju velikog broja prijava odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.

Zainteresirani sudjelovati na izložbi,trebaju dostaviti slijedeće:

  • Popunjenu prijavnicu s opisom fotografija
  • Do 4 fotografije volonterskih programa u formatu .jpeg, rezolucije 300 dpi; od dostavljenih fotografija odabrati će se najmanje jedna. Potrebno je da fotografije budu velike kako bi se mogle otisnuti.
  • Fotografije trebaju predstavljati akciju, odnosno da se iz njih jasno vidi što volonteri rade te da se volonterski program provodio u 2019. godini.

Fotografije i prijavnicu potrebno je dostaviti najkasnije do petka, 15. studenog 2019. godine do 12:00 sati na e-mailaldsisak@gmail.com

Na Google linku ovdje možete pogledati katalog izložbe iz 2018. godine.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

                                                                                          ————

Izložba je dio aktivnosti projekata:

„(O)drži moj korak“ kojeg financira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje. Provodi ga ALD Sisak u partnerstvu sa Sisačko-moslavačkom županijom, Gimnazijom Sisak i Srednjom školom „Ivana Trnskoga“ Hrvatska Kostajnica.

i

 „Volonterski centar Sisak“ kojeg financira Grad Sisak, a provodi ALD Sisak.

                                                                                        ————-

Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske niti Grada Siska.

Prijavnica za sudjelovanje na izložbi

Format: docx Veličina: 302,31 KB

Preuzmi