Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska u 2017. godini

Povjerenstvo za razvoj volonterstva grada Siska objavljuje natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska. Nagrade se dodjeljuju za individualni doprinos na razini grada Siska.

Pozivamo sve neprofitne organizacije (udruge, zaklade, fundacije, sindikate, vjerske zajednice, javne ustanove, turističke zajednice, državna tijela i tijela lokalne i područne/regionalne samouprave) koje djeluju na području grada Siska, a koje rade s volonterima, da nominiraju kandidate za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada u sljedećim kategorijama:

1. Volonter godine grada Siska

Nagrada se dodjeljuje devetu godinu zaredom kako bi se naglasio značaj volonterskog rada za razvoj lokalne zajednice te potaknulo ostale građanke i građane na uključivanje u volonterske aktivnosti.

2. Koordinator volontera grada Siska

Nagrada se dodjeljuje drugu godinu zaredom pojedincima koji su dali posebni doprinos razvoju strukture održivog upravljanja volonterima u svojoj organizaciji i razvoju kulture volontiranja u lokalnoj zajednici.

Natječaj je otvoren do 15. studenog 2017. godine. Prijavni obrazac i kriteriji za dodjelu nagrada dostupni su na internetskoj stranici Grada Siska, www.sisak.hr, na internetskoj stranici Volonterskog centra Sisak,  http://vcs.lda-sisak.hr/ te kao ogledni primjerak i u tiskanom obliku na porti Gradske vijećnice, Rimska 26, u Sisku.

Natječaj i prijavni obrasci nalaze se u privitku ovog teksta.

Kriterij i način prijave na Natječaj

Format: pdf Veličina: 230,19 KB

Preuzmi
Prijavnica - volonteri

Format: docx Veličina: 29,19 KB

Preuzmi
Prijavnica - koordinatori volontera

Format: docx Veličina: 32,54 KB

Preuzmi
Volonteri Grada Siska 2009.-2016.

Format: pdf Veličina: 136,71 KB

Preuzmi
Koordinatori volontera Grada Siska 2016.

Format: pdf Veličina: 117,22 KB

Preuzmi