Volonter/ka na 11. Star Fim Festu

Ako si ljubitelj/ica kratkog filma i zanima te kako izgleda organizacija i produkcija filmskog festivala, pridruži se ovogodišnjem 11. Star Film Festu koji će održati od 29. do 31. kolovoza u Sisku. Što je sigurno, sigurno je – niti jedno izdanje Star Film Festa do sada ne bi bilo toliko uspješno da nije bilo volonterskih snaga, zato ove godine SFF nudi mogućnost volontiranja u sljedećim sektorima: ured za goste, priprema festivala, media sektor, info pult, tehnička podrška te foto & video sekcija.

O MANIFESTACIJI: Star Film Fest posvećen je filmovima mladih autora diljem svijeta i mladim, talentiranim filmašima pruža priliku da njihovi uradci ugledaju projekcijsko platno i publiku, ali festival ponosno širi propagandu za filmsku umjetnost, koja stoljećima u Hrvatskoj i svijetu doprinosi rastu i razvoju kulture. Pridružite se organizacijskom i volonterskom timu koji već devet godina broji zvijezde na nebu iznad Siska. Ovogodišnji Star Film Fest odvijat će se od 29. do 31. kolovoza 2023. godine, a tijekom tih filmskih dana u Sisku možete pridonijeti uspješnoj provedbi još jednog izdanja Festa pod zvijezdama.

CILJ VOLONTERSKE POZICIJE: Doprinijeti uspješnoj provedbi manifestacije Star Film Fest 2023.

OD VOLONTERA SE OČEKUJE: Prijaviti se možete za rad u pripremi festivala, kao tehnička podrška i u uredu za goste. Događanja i atmosferu na Festu možete bilježiti fotografirajući i snimajući, ili pak volontirajući u media sektoru Star Film Festa. Sve to biti će popraćeno zabavom, dobrom atmosferom, zvjezdanim nebom i pregrštom filmova.

Kako bi se manifestacija što uspješnije provela od volontera se očekuje: pomoć u uredu za goste, priprema festivala,  rad na info pultu, tehnička podrška, fotografiranje ili snimanje.

PROFIL VOLONTERA:

  • osobe svih dobnih skupina
  • odgovornost i ozbiljnost
  • komunikativnost
  • kreativne i umjetničke vještine

VRIJEME PROVEDBE: 29. do 31. kolovoza 2023. godine

NAČIN PRIJAVE: Prijaviti se možete tako da ispunite online obrazac OVDJE.  Rok za prijavu je 1. kolovoza 2023. godine do ponoći. O rezultatima prijava biti ćete obaviješteni putem maila, a sva pitanja možete uputit na info@sfilmfest.comEkipa Star Film Festa jedva čeka da im se pridružite!

Vrijeme provedbe: Kratkoročno volontiranje

Organizator: Kino klub Sisak

Početak: 29. kolovoza 2024

Završetak: 31. kolovoza 2024

Mjesto provedbe: Sisak

Rok za prijavu

01 kolovoza 2024

Prijavi se