Prijava volonterskih sati za 2023. godinu

Pozivamo Vas da ukoliko ste u 2023. godini bili organizator volontiranja, podnesete izvješće o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu (Narodne novine, broj: 58/07 , 22/13 i 84/21) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (Narodne novine, broj 109/21).

Izvještajno razdoblje odnosi se na vrijeme od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine, a rok za dostavu izvješća je 31. ožujka 2024. godine. Izvješće možete podnijeti OVDJE.

Podsjećamo da nakon roka od 31. ožujka 2024. godine neće biti moguć naknadni unos niti korekcije izvješća.

U slučaju poteškoća s podnošenjem izvješća, molimo Vas da putem elektronske pošte pošaljete osnovne podatke o organizatoru volontiranja i što točniji opis poteškoće na mail adresu: volonteri@mdomsp.hr kako bi Vam administratori aplikacije mogli pružiti odgovarajuću pomoć.

Volonterski centar Sisak stoji na raspolaganju za pomoć i podršku prilikom prijave volonterskih sati. Kontaktirajte nas putem elektronske pošte: vcs@Lda-sisak.hr ili mobitela na broj: 099 230 92 62.

 

————–

Informiramo o volonterstvu u okviru projekata Volonterska mreža i Volonterski centar Sisak koje financiraju Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak.

Provodi ih Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, OŠ „Budaševo-Topolovac-Gušće“, Gimnazijom Sisak, Hrvatskim Zavodom za socijalni rad- Područni ured Sisak, Općinom Majur i Općinom Lekenik.

Za sadržaj objavljen u ovom tekstu je isključivo odgovorna Agencija lokalne demokracije Sisak i ne može se smatrati službenim stavom Ministarstva niti Grada Siska.