Pomoćnik/ca u provedbi Sajma udruga i ustanova u Sisku

Još malo brojimo do, već tradicionalnog, Sajma udruga i ustanova u Sisku koji se održava 18. puta! Tijekom Sajma predstaviti će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude. Zato si nam potreban/na baš TI! PRIDRUŽI SE NAŠEM VOLONTERSKOM TIMU, pokaži svoje vještine i postani dijelom uspješne organizacije i provedbe manifestacije “Sajam udruga i ustanova”!!

Cilj volonterske pozicije: Doprinijeti uspješnoj provedbi Sajma udruga i ustanova u Sisku

Organizator volontiranja: Agencija lokalne demokracije Sisak

Više o ovogodišnjem Sajmu pročitajte u članku OVDJE.

Odgovornosti i dužnosti volontera:

  • Sudjelovanje na informativnom sastanku
  • Popisivanje sudionika Sajma
  • Pružanje informacija građanima vezano uz program
  • Logistička podrška
  • Pomoć u postavljanju izložbe fotografija volonterskih programa
  • Vođenje evidencije sati volontiranja

Potrebne kvalifikacije volontera:

  • komunikativnosti
  • strpljivost, odgovornost i ozbiljnost u radu

Potreban broj volontera: 5

Vrijeme volontiranja: 25.5.2024., od 8:00 do 13:00 sati; ukupno 5 sati

Mjesto volontiranja: Šetalište Vladimira Nazora, Sisak

Opis edukacije koju će dobiti volonteri: Volonteri će sudjelovati na informativnom sastanku od strane Agencije lokalne demokracije Sisak na kojem će dobiti sve upute te će biti upoznati s principima rada i očekivanim zadacima.

Korist koju volonteri dobivaju od volontiranja: Volonteri će imati prilike dobiti vrijedno iskustvo u radu sa sudionicima i posjetiteljima manifestacije te će dobit će potvrdu o volontiranju i volontersku knjižicu.

Volonterima će biti osigurana hrana i osvježenje.

Rok za prijavu i način prijave: Prijave su otvorene do 21.5.2024., a prijaviti se možete klikom na polje “Prijavi se” ispod oglasa ili putem nacionalne platforme Volonteka na poveznici OVDJE.

Kontakt za prijave volontera: Volonterski centar Sisak, mob: 099/230-9262 ili e-mail: vcs@Lda-sisak.hr

Vrijeme provedbe: Kratkoročno volontiranje, 25.5.2024

Organizator: Agencija lokalne demokracije Sisak

Početak: 25. svibnja 2024

Završetak: 25. svibnja 2024

Mjesto provedbe: Sisak, Šetalište Vladimira Nazora

Rok za prijavu

21 svibnja 2024

Prijavi se
__________________

 

Sajam se održava u sklopu projekata:

Volonterska mreža i Volonterski centar Sisak koje provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, Općinom Majur, Općinom Lekenik, OŠ „Budaševo-Topolovac-Gušće“ Sisak, Gimnazijom Sisak i Hrvatskim Zavodom za socijalni rad, Područni ured Sisak, a koje sufinancira Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak,

Živi jednakost, slavi raznolikost! kojeg provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s udrugom CROSOL – Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske, a koji je financiran kroz  Program Impact4Values u okviru Programa Unije „Građani, jednakost, prava i vrijednosti“ Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA), CNVOS, Zaklade Slagalica i Zaklade Solidarna.

Sadržaj ovog teksta u isključivoj je odgovornosti Agencije lokalne demokracije Sisak i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grada Siska.

Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.