Volonter/ka na 10. Star Film Festu

Ako želiš saznati kako izgleda organizacija i produkcija festivala ili si samo ljubiteljica ili ljubitelj filmova, od 8. svibnja su otvorene prijave za volontere 10. izdanja Star Film Festa koji se održava od 31. kolovoza do 2. rujna 2023. godine u Sisku.

O MANIFESTACIJI: Star Film Fest posvećen je filmovima mladih autora diljem svijeta i mladim, talentiranim filmašima pruža priliku da njihovi uradci ugledaju projekcijsko platno i publiku, ali festival ponosno širi propagandu za filmsku umjetnost, koja stoljećima u Hrvatskoj i svijetu doprinosi rastu i razvoju kulture.

CILJ VOLONTERSKE POZICIJE: Doprinijeti uspješnoj provedbi manifestacije Star Film Fest 2023.

OD VOLONTERA SE OČEKUJE: Što je sigurno, sigurno je – niti jedno izdanje Star Film Festa do sada ne bi bilo toliko uspješno da nije bilo volonterskih snaga, zato ove godine SFF nudi mogućnost volontiranja u raznim sektorima i na raznim pozicijama. Sektori u kojima se može volontirati su: ured za goste, sekcija pripreme festivala, media sektor (ured za odnose s javnošću), info pult, tehnička podrška i volontiranje u foto & video sekciji.

PROFIL VOLONTERA:

  • osobe svih dobnih skupina
  • odgovornost i ozbiljnost
  • komunikativnost
  • kreativne i umjetničke vještine

VRIJEME PROVEDBE: 31. kolovoza do 2. rujna 2023.

NAČIN PRIJAVE: Prijave za volontere su otvorene do 1. kolovoza 2023. godine, a za prijavu je jedino potrebno ispuniti online prijavnicu OVDJE.

O rezultatima prijava biti ćete obaviješteni putem maila, a sva pitanja možete uputit na info@sfilmfest.com.

Ekipa Star Film Festa jedva čeka da im se pridružite!

Vrijeme provedbe: Kratkoročno volontiranje, od 31. kolovoza do 2. rujna 2023.

Organizator: Kino klub Sisak

Početak: 31. kolovoza 2023

Završetak: 02. rujna 2023

Mjesto provedbe: Sisak

Rok za prijavu

01 kolovoza 2023

Prijavi se