Volim pisati i kroz to volontiram

Znaš pisati lijepe i stručne sadržaje? Uživaš u čitanju i pisanju? Po prirodi si empatična osoba, voliš razgovarati s drugima kao i slušati? U kontaktu si s ljudima starije životne dobi, ali i mladima? Smatraš da usprkos svim životnim poteškoćama, u svima nama postoji unutarnja snaga da se pokrenemo i izvučemo ono najbolje iz života? Rado bi svojim tekstovima i pričama drugih osoba inspirirao nekoga na pozitivnu promjenu? 

BITNE INFORMACIJE: Objaviti možeš: stručne članke vezane uz zdravlje i zdrav način života, autentične i inspirativne životne priče osoba koje imaju visoku kvalitetu života i ne dozvoljavaju da ih njihova bolest sprječava u ostvarenju životnih ciljeva.

POTREBAN BROJ VOLONTERA: 15 (do sada 8 prijavljenih)

CILJANA SKUPINA: mladi, udruge starijih

POSEBNI ZAHTJEVI: Nema.

OČEKIVANI REZULTATI ZA ORGANIZACIJU I KORISNIKE: Podizanje razine svijesti o prevladavanju kroničnih bolesti, briga o zdravlju i prevladavanje poteškoća povezanih sa zdravljem za mlade i starije osobe. Ojačana svijest čitatelja o brizi za psihičko zdravlje.

OČEKIVANI REZULTATI ZA VOLONTERE: Povećana razina znanja o brizi za zdravlje osoba svih životnih dobi, iskustvo u pisanju stručnih članaka, istraživačko iskustvo, dobivanje potvrde o volontiranju kao reference za pronalazak posla. Web portali na kojima ćemo objavljivati vaše članke su javni i dozvoljavamo da se volonter potpiše punim imenom i prezimenom.

Kontakt: info@krugovi.hr

Web stranice: www.krugovi.hr, www.vratazdravlja.com

 

Vrijeme provedbe: kratkotrajni volontiranje, 1 sat tjedno

Organizator: Krugovi, Centar za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje

Početak: 21. listopada 2020

Završetak: 30. studenoga 2020

Mjesto provedbe: Zagreb, Utrina

Rok za prijavu

05 studenog 2020

Prijavi se