Programi osposobljavanja za nezaposlene osobe

Ženska grupa Karlovac KORAK poziva nezaposlene osobe s područja Sisačko-moslavačke županije da se prijave na besplatne verificirane programe osposobljavanja za zanimanja: rukovatelj/ica viličarem, rukovatelj/ica bagerom.

Programi su upisuju u radnu knjižnicu. Na sva predavanja i praksu je osiguran besplatan kombi prijevoz.

Rok prijave je do kraja siječnja!

VIŠE INFORMACIJA O PROJEKTU TE PRIJAVI ZA PROJEKT MOŽETE DOBITI U ŽGK „KORAK“ na 047 600 392, na web stranici https://www.grupakorak.hr/ i na e-mail adresi korak.marginalizirane@gmail.com.

Ispod teksta nalazi se poziv zainteresiranim .

Ženska grupa Karlovac „Korak“ u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Karlovac i Centrom za socijalnu skrb Sisak provodi projekt pod nazivom Nova znanja za jednake mogućnosti. Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije. Projekt se provodi u trajanju od 24 mjeseca (do 6.9.2020.g.). Ciljna skupina projekta su nezaposlene osobe, dugotrajno nezaposlene osobe, korisnici zajamčene minimalne naknade te žrtve nasilja u obitelji.

Projekt sufinancira EU iz Europskog socijalnog programa, a u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. Ukupna vrijednost projekta je 1.463.255,00 kn i u potpunosti je financiran iz bespovratnih sredstava Europske unije.

Poziv Korisnicima

Format: pdf Veličina: 756,61 KB

Preuzmi