Poziv udrugama i ustanovama na Dan udruga 2019.

Pozivamo udruge i ustanove na sudjelovanje na „Danu udruga 2019.“ koji se održava 25. svibnja 2019. godine na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10:00 sati.

Tijekom ove manifestacije predstaviti će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.

„Dan udruga 2019.“ je manifestacija koja se održava u okviru programa „U srcu grada“, a uključuje „10. Sajam udruga i ustanova“ i predstavljanje različitih sportova u Sisku. Osim toga, ovom prigodom se obilježava nacionalna manifestacija „Hrvatska volontira 2019.“, 27. Svjetski dan sporta i titula „Sisak-Europski grad sporta 2019“.

Organizatori „Dana udruga 2019.“ su Grad Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, Zajednica sportskih udruga grada Siska, Bodybuilding klub Sisak i Turistička zajednica grada Siska.

Sudjelovanje na „Danu udruga 2019.“ se ne naplaćuje, ali je obavezna registracija udruge/ustanove. Prijavu je potrebno obavezno poslati najkasnije do 17. svibnja 2019. godine kako bi na vrijeme osigurali logističku podršku. Organizatori će osigurati štandove, razglas, voditelja programa te ostalu tehničku i logističku podršku.

 Prijava se popunjava isključivo na linku OVDJE u kojem se nalaze dodatni detalji oko sudjelovanja.

Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima na način da organiziraju radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim sportskim borilištima.

Iskoristili bi ovu priliku pozvati udruge i ustanove da prijave svoje aktivnosti u koje uključuju volontere u periodu 22.-25. svibnja 2019., da prijave svoje aktivnosti na portal Hrvatska volontira OVDJE.

Za sva dodatna pitanja i/ili poteškoća prilikom online prijave molimo kontaktirajte:

Sportske udruge – Zajednica sportskih udruga grada Siska, mob: 095/877-7458

Ostale udruge i ustanove – Agencija lokalne demokracije Sisak, tel: 044/521-227

Veselimo se Vašem odazivu i zajedničkom druženju u predstavljanju mogućnosti građanima za aktivno uključivanje u život svoje zajednice!