Poziv udrugama i ustanovama na „Dan udruga 2018.“

Pozivamo udruge i ustanove na sudjelovanje na “Danu udruga 2018.” koji se održava 26. svibnja 2018. godine na sisačkoj šetnici uz Kupu s početkom u 10:00 sati.

Tijekom ove manifestacije predstaviti će se udruge i ustanove koje u svoj rad uključuju volontere te sportske udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.

“Dan udruga 2018.” je manifestacija koja se održava u okviru programa “U srcu grada”, a uključuje “9. Sajam udruga i ustanova” i predstavljanje različitih sportova u Sisku. Osim toga, ovom prigodom se obilježava nacionalna manifestacija “Hrvatska volontira 2018.”, Dani otvorenih vrata udruga te 26. Svjetski dan sporta.

Organizatori “Dana udruga 2018.” su Grad Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, Zajednica sportskih udruga grada Siska, Bodybuilding klub Sisak i Turistička zajednica grada Siska.

Sudjelovanje na “Danu udruga 2018.” se ne naplaćuje, ali je obavezna registracija udruge/ustanovePrijavu je potrebno obavezno poslati najkasnije do 18. svibnja 2018. godine kako bi na vrijeme osigurali logističku podršku te pripremili promotivne materijale i osvježenje za izlagače. Prijava se popunjava isključivo na linku OVDJE u kojem se nalaze dodatni detalji oko sudjelovanja.

Program je zamišljen na način da izlagači imaju interakciju s posjetiteljima na način da organiziraju radionice, izložbe i slično, a sportske udruge demonstraciju sportova i vještina na improviziranim sportskim borilištima.

Napominjemo kako će se sastanak sa svim izlagačima i organizatorima održati 22. svibnja 2018. godine u 10:00 sati u sali za sastanka ŠRC Sisak-Gradski bazen (Trg grada Heidenheima 1). Na sastanku ćemo imati priliku dogovoriti sve detalje oko što uspješnije organizacije ove zajedničke manifestacije.

Iskoristili bi ovu priliku pozvati Vas da prijavite svoje sudjelovanje na “Danu udruga 2018.” kao aktivnost Vaše udruge tijekom Dana otvorenih vrata udrugakoji se održavaju 24.-26. svibnja 2018. na link Ureda za udruge Vlade RH OVDJE. Pozivamo udruge i ustanove da prijave svoje aktivnosti u koje uključuju volontere u periodu 21.-26. svibnja 2018., da prijave svoje aktivnosti na portal Hrvatska volontira OVDJE.

Za sva dodatna pitanja i/ili poteškoća prilikom online prijave molimo kontaktirajte:

Sportske udruge – Zajednica sportskih udruga grada Siska, mob: 095/877-7458

Ostale udruge i ustanove – Agencija lokalne demokracije Sisak, tel: 044/521-227

Veselimo se Vašem odazivu i zajedničkom druženju u predstavljanju mogućnosti građanima za aktivno uključivanje u život svoje zajednice!