Poziv na online edukaciju “Razvoj i unaprjeđenje inkluzivnih volonterskih programa”

DKolektiv – organizacija za društveni razvoj poziva Vas na online edukaciju “Razvoj i unaprjeđenje inkluzivnih volonterskih programa” koja će se održati u petak, 4. veljače 2022., putem platforme Zoom, od 10:00 do 13:00 sati.

Edukacija je namijenjena predstavnicima neprofitnih organizacija iz Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Sisačko-moslavačke županije koje žele razviti ili unaprijediti volonterske programe koji uključuju volontere iz ranjivih skupina i skupina u riziku od socijalnog isključenja.

Kvalitetan menadžment volontera od ključne je važnosti za uspjeh svakog volonterskog programa, pa tako i inkluzivnog volonterskog programa. Pored toga, za razvoj uspješnog inkluzivnog volonterskog programa važne su još dvije komponente: priprema i upoznavanje organizacije s ciljnim skupinama koje žele volontirati te odgovarajući pristup svakom volonteru.

S obzirom na to da će edukacija biti interaktivna, potrebno je da sudionici na svojim uređajima imaju funkcionalne kamere i mikrofone.

Prijave su otvorene do 31. siječnja, a prijaviti se možete putem sljedećeg linka  OVDJE.

Po završetku roka za prijave DKolektiv će formirati skupinu i o tome izvijestiti sve prijavljene, kao i poslati poveznicu na Zoom.

Kontakt za više informacija o edukaciji:

Mirta Kovačević
DKolektiv – organizacija za društveni razvoj
Stjepana Radića 16
31000 Osijek
e-mail: dkolektiv@dkolektiv.hr
tel: 031 211 306

 

————

Edukacija je dio projekta “Živjeti s nama“ koji u partnerstvu provode DKolektiv – organizacija za društveni razvoj, Udruga za kreativni razvoj SLAP, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, Informativno pravni centar Slavonski Brod, Grad Osijek, Grad Slavonski Brod i suradna organizacija Agencija lokalne demokracije iz Siska. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda. 

Za sadržaj objavljen u ovom tekstu je isključivo odgovorna ALD Sisak i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njemu nalaze.

 

 

Poziv_edukacija

Format: pdf Veličina: 802,52 KB

Preuzmi