Poziv na dostavu fotografija – Izložba sisačkih volonterskih programa 2017.

Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom, Centrom za socijalnu skrb Sisak, Domom kulture „Kristalna kocka vedrine“ i Turističkom zajednicom Sisak, organizira drugu izložbu sisačkih volonterskih programa u okviru programa „Volonterski centar Sisak“.  Otvorenje izložbe je predviđeno za 5. prosinca 2017. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera, a održati će se u Galeriji SV. Kvirin Doma za kulturu KKV. Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se nagrade za volontere i koordinatore volontera godine Grada Siska. Izložba će biti postavljena do 17. prosinca 2017. godine, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u drugim gradskim prostorima tijekom 2018. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, fotografije izložene na istoj se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

Pozivamo organizatore volontiranja s područja Siska na sudjelujelovanje u izložbi na način da dostave fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na istoj. Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se po jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti za volontiranje u našem gradu, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

NAPOMENA: U mogućnosti smo predstaviti 20 fotografija te ćemo u slučaju velikog broja prijava odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.

Zainteresirani sudjelovati na izložbi,trebaju dostaviti slijedeće:

  • Do 3-4 fotografije volonterskih programa u formatu .jpeg, rezolucije 300 dpi; od dostavljenih fotografija odabrati će se jedna. Potrebno je da fotografije budu velike kako bi se mogle otisnuti.
  • Fotografije trebaju predstavljati akciju, odnosno da se iz njih jasno vidi što volonteri rade te da se volonterski program provodio u 2017. godini.
  • Uz svaku fotografiju napisati: naziv organizatora volontiranja, naziv volonterskog programa, ime i prezime autora fotografije (ili napisati: arhiva) te kratki opis programa (1-2 rečenice).

Fotografije i kratki opis potrebno je dostaviti najkasnije do petka, 17. studenog 2017. godine do 12:00 sati na e-mail: aldsisak@gmail.com

Na google linku ovdje možete pogledati katalog izložbe iz 2016. godine.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!.