Pomoć pri provedbi manifestacije „2CV PIKNIK SUNJA 2019.“

I ove godine pozivamo ljubitelje spačeka na još jedno zajedničko druženje 30. ožujka 2019., ovoga puta u Adrenalin parku Sunja. Ukoliko želiš spojiti ugodno s korisnim i biti dio ovog adrenalinskog događanja koje okuplja vlasnike starodobnih vozila, a pritom imaš nešto iskustva u administrativnim poslovima, pridruži se i doprinesi organizaciji ove manifestacije kojom će se najaviti ostale ovogodišnje aktivnosti koje pripremaju organizatori Hrvatskog 2cv Citroen kluba.  

CILJ VOLONTERSKE POZICIJE: Uspješna organizacija i provedba manifestacije „2CV PIKNIK SUNJA 2019.“.

OD VOLONTERA SE OČEKUJE: Hrvatski 2cv Citroen Klub i ove godine organizira „2CV PIKNIK SUNJA 2019.“ koji će se održati od 30. do 31. ožujka 2019. na području Sisačko-moslavačke županije, točnije u Adrenalin parku Sunja u selu Pobrđani. Okupljaju se vlasnici starodobnih vozila marke Citroen 2cv Spačeka te s ovim susretom najavljuju ovogodišnje aktivnosti.

Volonteri trebaju biti na raspolaganju u subotu 30. ožujka 2019. od 10 do 18 sati na prijemnom štandu te pomoći u organizaciji igara i pripremi nagrada i materijala, vođenje prijavnica te upisivanje podataka sudionika manifestacije.

 KORISNIČKA SKUPINA: sudionici i posjetitelji manifestacije

POTREBAN BROJ VOLONTERA: 1-2

PROFIL VOLONTERA:

  • osobe od 19 do 30 godina
  • odgovornost i ozbiljnost
  • posjedovanje vozačke dozvole
  • poznavanje administrativnih poslova
  • komunikacijske vještine
  • znanje engleskog jezika (nije presudno)

PRAVA VOLONTERA: Volonteri će sudjelovati na informativnom sastanku gdje će dobiti sve upute te će biti upoznati s principima rada i očekivanim zadacima. Volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju ili će im se volonterski angažman upisati u volontersku knjižicu. Volonterima će biti osiguran gablec te postoji mogućnost dogovora prijevoza s organizatorima.

OBVEZE VOLONTERA: Uspješno i na vrijeme izvršeni zadaci.

OSOBLJE RASPOLOŽIVO VOLONTERIMA: Organizatori iz Hrvatskog 2cv Citroen kluba.

KONTAKT: Volonterski centar Sisak 099/230 92 62 ili e-mail: vcs@Lda-sisak.hr

 

 

Vrijeme provedbe: Kratkoročno volontiranje, 1 dan, 6 sati

Organizator: Hrvatski 2cv Citroen Klub

Početak: 30. ožujka 2019

Završetak: 30. ožujka 2019

Mjesto provedbe: Adrenalin park Sunja

Rok za prijavu

28 ožujka 2019

Prijavi se