Pomoć pri pripremi i provedbi filmske manifestacije Star Film Fest 2022.

I ove godine velika prilika za ljubitelje filmske umjetnosti – volontiraj na Star Film Festu 2022.! Upoznavanje novih ljudi i dobra zabava su zagarantirani! Postani i ti zvijezda i od 1. do 3. rujna volontiraj na ovogodišnjem Star Fulm Festu!

O MANIFESTACIJI: Star Film Fest posvećen je filmovima mladih autora diljem svijeta i mladim, talentiranim filmašima pruža priliku da njihovi uradci ugledaju projekcijsko platno i publiku, ali festival ponosno širi propagandu za filmsku umjetnost, koja stoljećima u Hrvatskoj i svijetu doprinosi rastu i razvoju kulture. Pridružite se organizacijskom i volonterskom timu koji već devet godina broji zvijezde na nebu iznad Siska. Ovogodišnji Star Film Fest odvijat će se od 1. do 3. rujna 2022. godine, a tijekom tih filmskih dana u Sisku možete pridonijeti uspješnoj provedbi još jednog izdanja Festa pod zvijezdama.

CILJ VOLONTERSKE POZICIJE: Doprinijeti uspješnoj provedbi manifestacije Star Film Fest 2022.

OD VOLONTERA SE OČEKUJE: Prijaviti se možete za rad u pripremi festivala, kao tehnička podrška i u uredu za goste. Događanja i atmosferu na Festu možete bilježiti fotografirajući i snimajući, ili pak volontirajući u media sektoru Star Film Festa. Sve to biti će popraćeno zabavom, dobrom atmosferom, zvjezdanim nebom i pregrštom filmova.

Kako bi se manifestacija što uspješnije provela od volontera se očekuje: pomoć u uredu za goste, priprema festivala,  rad na info pultu, tehnička podrška, fotografiranje ili snimanje.

PROFIL VOLONTERA:

  • osobe svih dobnih skupina
  • odgovornost i ozbiljnost
  • komunikativnost
  • kreativne i umjetničke vještine

VRIJEME PROVEDBE: 1. do 3. rujna 2022.

NAČIN PRIJAVE: Prijaviti se možete tako da ispunite obrazac OVDJE.  Rok za prijavu je 1. srpnja 2022. godine do ponoći.

Vrijeme provedbe: Kratkoročno volontiranje

Organizator: Kino klub Sisak

Početak: 01. rujna 2022

Završetak: 03. rujna 2022

Mjesto provedbe: Sisak

Rok za prijavu

01 srpnja 2022

Prijavi se