Natječaj za dodjelu volonterskih nagrada Grada Siska za 2019. godinu

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera (5. prosinca), Grad Sisak raspisao je Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska 2019. godine. 

Pozivamo sve neprofitne organizacije (udruge, zaklade, fundacije, sindikate, vjerske zajednice, javne ustanove, turističke zajednice, državna tijela i tijela lokalne i područne/regionalne samouprave) koje djeluju na području grada Siska, a koje rade s volonterima, da nominiraju kandidate za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada u sljedećim kategorijama:

1. Volonter godine grada Siska

Nagrada za volontera godine dodjeljuje se jedanaestu godinu zaredom kako bi se naglasio značaj volonterskog rada za razvoj lokalne zajednice te potaknulo ostale građanke i građane na uključivanje u volonterske aktivnosti.

2. Koordinator volontera grada Siska

Nagrada za koordinatora volontera dodjeljuje se treću godinu zaredom pojedincima koji su dali posebni doprinos razvoju strukture održivog upravljanja volonterima u svojoj organizaciji i razvoju kulture volontiranja u lokalnoj zajednici.

Natječaj je otvoren do 13. studenog 2019. godine. Kompletna natječajna dokumentacija na kojoj se nalazi prijavni obrazac i kriteriji za dodjelu nagrada dostupni su na web stranici Grada Siska (pod Natječaji i javni pozivi).

https://sisak.hr/natjecaj-za-dodjelu-volonterske-nagrade-u-2019-godini/