NAGRADNI NATJEČAJ- Novi mali online kviz o volontiranju spreman je za igru!

10 dana za 10 godina volontiranja! moto je ovogodišnje kampanje Agencije lokalne demokracije Sisak kojom se tijekom 2021. godine obilježava okrugla godišnjica rada Volonterskog centra Sisak. Kampanjom želimo informirati građanke i građane Siska o volontiranju te motivirati nove volonterske snage našeg grada i šire.

Zaigrajte mali online kviz o volontiranju kojim ćete se zabaviti i saznati neke nove zanimljive činjenice. Ovo je kviz znanja, ali i brzine tako je pobjednik_ca osoba koja najbrže ispravno odgovori na pitanja. Pobjednik_ca nagradnog natječaja dobiva promotivnu majicu.

Kvizu možete pristupiti  OVDJE, a u polje „nick“  molimo vas da upišete svoje puno ime i prezime kako bismo znali tko je pobjednik_ca. PIN (u slučaju da traži): 04935518

Kviz možete zaigrati 9. – 14. studenog 2021., a pobjednika/cu objavljujemo 17. studenog
2021.

Sudionici kviza pristaju na javnu objavu pobjednika/ce s preuzetom nagradom. Nagrada se osobno preuzima u uredu ALD Sisak ili se šalje poštom za dobitnika/cu izvan Siska.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici i članovi ALD Sisak kao niti članovi njihovih obitelji.

Pratite Facebook stranicu Volonterskog centra Sisak za nove nagradne natječaje koje ćemo objavljivati do kraja 2021.

Volontiranjem svijet postaje ljepše mjesto!

——–
Kampanje se provodi u okviru projekata Volonterska mreža i Volonterski centar Sisak koje financiraju Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak. Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Ministarstva i Grada Siska.