Izložba “Rastemo zajedno” u Hrvatskoj Kostajnici

Agencija lokalne demokracije Sisak poziva na otvorenje Izložbe fotografija volonterskih programa provedenih na području Sisačko-moslavačke županije tijekom 2019. godine u Hrvatskoj Kostajnici.

Nakon Siska, izložba nastavlja putovati te dolazi u Hrvatsku Kostajnicu gdje će biti postavljena od 24. siječnja do 24. veljače 2020. godine.

Otvorenje izložbe „Rastemo zajedno“ održati će se 24. siječnja 2020. godine u 12:00 sati u Srednjoj školi Ivana Trnskoga (adresa: Hrvatskih branitelja 14, Hrvatska Kostajnica).

Izložbom se žele predstaviti različiti volonterski programi koji doprinose razvoju lokalnih zajednica te motivirati razvoj nekih novih volonterskih aktivnosti u koje se mogu uključiti što veći broj građanki i građana, osobito mladi.

Podržimo volontere i organizatore volontiranja u izgradnji boljeg mjesta za život jer – Volontiranjem svijet postaje ljepše mjesto!

______
Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Izložbu sufinancira Grad Sisak.

Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Agencije lokalne demokracije Sisak i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grada Siska.