Hrvatska volontira 2020. – Poziv za sudjelovanje u video kampanji i prijava volonterskih aktivnosti

Ovogodišnja kampanja Hrvatska volontira 2020. zbog situacije s pandemijom COVID-19 održat će se od 23. do 26. rujna 2020. u onoj mjeri u kojoj će to okolnosti dopuštati. Hrvatski centar za razvoj volonterstva stoga je osmislio dodatnu on-line kampanju na društvenim mrežama kako bi se zahvalio organizatorima volontiranja i pružio im mogućnost sudjelovanja. Online kampanjom želi se staviti naglasak na važnost uključivanja u volontiranje te promovirati primjere dobre prakse volontiranja.

Kampanjom se pozivaju organizatori volontiranja da potaknu svoje volontere da podijele svoja volonterska iskustva kroz kratki video u trajanju do 1 minute. 

Upute za izradu videa nalaze se u privitku. Sve navedene upute možete vidjeti u videu koji služi kao pokazni primjer, link ovdje. Video uratke volontera molimo poslati na mail adresu: volonterskicentarsisak@gmail.com do 30. kolovoza 2020. 

_____________

Kao i svake godine u sklopu manifestacije Hrvatska volontira organizatori volontiranja pozvani su organizirati i prijaviti svoje volonterske aktivnosti u koje mogu uključiti što veći broj građana, posebice članove obitelji kao i zaposlenike poslovnih organizacija koji će svojim angažmanom doprinijeti razvoju zajednice u kojima djeluju.

Sve planirane aktivnosti prijavljuju se isključivo putem online baze volonterskih aktivnosti, a moguće je prijaviti i redovne aktivnosti koje će se provoditi u periodu od 23. do 26. rujna 2020.

Planirane volonterske aktivnosti moguće je prijaviti od 31. kolovoza do 18. rujna 2020. putem linka ovdje.

Svi detalji i korisne informacije o ovogodišnjoj nacionalnoj manifestaciji Hrvatska volontira nalaze se u privitku.

Ovogodišnjom kampanjom želi se istaknuti kako volontiranje stvara priliku za povezivanje i poboljšavanje odnosa u zajednici općenito, pa i u obiteljima. Stoga je ovogodišnji slogan kampanje Važna društvena mreža. Poruke koje ove godine šaljemo kroz našu kampanju upućene su volonterima koji svojim angažmanom društvenu mrežu čine Važnom!

 

Upute Video Kampanja

Format: pdf Veličina: 442,40 KB

Preuzmi
Kampanja Hrvatska Volontira 2020

Format: pdf Veličina: 1,01 MB

Preuzmi