Foto amater

Zaljubljenik si u fotografiju i prirodu? Idealna je prilika za volontiranje na Zelenom otoku gdje će tvoje fotografske vještine doprinijeti izradi publikacija i promociji Nacionalnog parka Mljet. Usput, upoznat ćeš čari otočnog života; tradiciju, lokalno stanovništvo i prirodu!

Nacionalni park Mljet na ovoj volonterskoj poziciji traži 2 volontera koji će pomoći pri fotografiranju i dokumentiranju živog svijeta, običaja i tradicije, kulturnih spomenika i raznih događanja na Zelenom otoku. Ovisno o periodu godine, volonter će se koncentrirati na specifične zadatke, poput fotografiranja proljetne cvatnje orhideja ili ljetnih manifestacija.

Volonterski program traje od 17. do 24. 4. 2021., a smještaj i hrana za volontere su osigurani.

Rok za prijavu nije ograničen, zainteresirani se mogu prijaviti tijekom cijelog perioda trajanja volonterskog programa. Više detalja o volonterskoj poziciji i link za popunjavanje upitnika za volontere možete pronaći na linku ovdje.

Također, prijave su moguće i online putem u sklopu ovog oglasa (Oznaka Prijavi se).

Kontakt osoba zadužena za volontere je Damjan Aljinović, koordinator volontera u Nacionalnom parku Mljet, mobitel: 0981609621.

Vrijeme provedbe: Kratkoročno volontiranje, 6 radnih dana

Organizator: Nacionalni park Mljet

Početak: 17. travnja 2021

Završetak: 24. travnja 2020

Mjesto provedbe: Nacionalni park Mljet, Zeleni otok

Rok za prijavu

16 travnja 2021

Prijavi se