Foto amater

Zaljubljenik si u fotografiju i prirodu? Idealna je prilika za volontiranje na Zelenom otoku gdje će tvoje fotografske vještine doprinijeti izradi publikacija i promociji Nacionalnog parka Mljet. Usput, upoznat ćeš čari otočnog života; tradiciju, lokalno stanovništvo i prirodu!

Nacionalni park Mljet na ovoj volonterskoj poziciji traži 2 volontera koji će pomoći pri fotografiranju i dokumentiranju živog svijeta, običaja i tradicije, kulturnih spomenika i raznih događanja na Zelenom otoku. Ovisno o periodu godine, volonter će se koncentrirati na specifične zadatke, poput fotografiranja proljetne cvatnje orhideja ili ljetnih manifestacija.

Volonterski program traje od travnja do lipnja (11.-18.04., 2.-09.05.), a smještaj za volontere je osiguran.

Rok za prijavu nije ograničen, zainteresirani se mogu prijaviti tijekom cijelog perioda trajanja volonterskog programa. Više detalja o volonterskoj poziciji i link za popunjavanje upitnika za volontere možete pronaći na linku ovdje.

Kontakt osoba zadužena za volontere je Damjan Aljinović, koordinator volontera u Nacionalnom parku Mljet, mobitel: 0981609621.

Organizator: Nacionalni park Mljet

Početak: 11. travnja 2020

Završetak: 31. svibnja 2020

Mjesto provedbe: Nacionalni park Mljet, Zeleni otok

Rok za prijavu

01 svibnja 2020

Prijavi se