Besplatne radionice za mlade u Sisku

Udruga Bioteka poziva sve mlade od 15 do 30 godina s područja Sisačko-moslavačke županije na besplatnu radionicu koje će se održati u Sisku 16. svibnja 2022. od 9 do 16 sati. Točnu lokaciju će organizator javiti u toku ovog tjedna.

Mislite li da mladi nisu dovoljno aktivni u Vašoj zajednici ili da nisu poduzetni?

Je li recikliranje jedino na čemu se održivi razvoj temelji?

Možete li nabrojati neke zelene poslove?

Ovo su samo neka od brojnih pitanja koja želimo razjasniti na radionici koja se održava u sklopu  projekta “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici“.

Kroz radionicu se želi povećati znanje mladih o načelima održivog razvoja te kako kroz stečena znanja i vještine prepoznati lokalne probleme i pronaći moguća rješenja koja su održiva, ali i ohrabriti i potaknuti mlade na djelovanje u vlastitoj sredini te im pokazati kako biti dio promjene ili postati pokretači promjena jer znamo da to mogu!

Drugi korak će biti mogućnost samostalnog provođenja istraživačkog, projektnog, aktivističkog i/ili okolišnog rada mladih u lokalnim sredinama s ciljem rješavanja postojećih problema uz stručno mentoriranje Udruge Bioteka. Naučeno će polaznicima radionice uvelike pomoći u budućnosti, bilo u vidu zapošljavanja, osnivanja vlastitog zelenog posla ili za provođenje vlastitih projekata.

Prijaviti se možete putem prijavnog OBRASCA OVDJE.

 

____________

Projekt je sufinanciran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.