ALD Sisak zapošljava – Voditelj_ica financija i administracije te Projektni asistent_ica

Agencija lokalne demokracije Sisak (ALD Sisak) je organizacija koja se bavi razvojem lokalnih demokratskih procesa, promocijom ljudskih prava, aktivnim građanstvom i međunarodnom suradnjom. Jedna smo od vodećih organizacija u području razvoja volonterstva djelujući kroz program Volonterskog centra Sisak.

U potrazi smo za dva nova člana_članice tima koji će nam se pridružiti u razvoju solidarne i uključive zajednice te stvaranju pozitivnih promjena u društvu.

 

1. Voditelj_ica financija i administracije

Voditelj_ica financija i administracije upravlja financijama i administracijom u ALD Sisak. Savjetuje predsjednicu prilikom donošenja financijskih odluka, vodi financijsko planiranje i izvještavanje koje osim izvještavanja zakonskih obveza uključuje izvještaje prema EU i drugim donatorima, provodi postupke nabave, surađuje s vanjskim računovodstvenim servisom, vodi brigu o administraciji organizacije te provodi edukacije iz svog područja rada.

Tekst cijelog natječaja i način prijave pročitajte OVDJE.

2. Projektni asistent_ica

Projektni asistent_ica obavlja poslove organizacije i provedbe projektnih aktivnosti, osigurava da se aktivnosti provode u skladu s ciljevima i potrebama korisnika, komunicira s različitom profilom suradnika i partnera te vodi brigu o projektnoj dokumentaciji. Primarno sudjeluje u provedbi projekata namijenjenih oporavku zajednice kroz umjetnost te razvoju volonterstva u zajednici. Posao obuhvaća terenski rad u gradovima na području Sisačko-moslavačke županije.

Tekst cijelog natječaja i način prijave pročitajte OVDJE.

 

Natječaj je otvoren do 25. kolovoza 2022. godine do 23:59 sati.

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon navedenog roka nećemo uvažiti.

Više o nama pročitajte na: www.Lda-sisak.hr i http://vcs.lda-sisak.hr/